A veszett kutya

2019.01.16.
s.o.s.hungaria
Csak nem rés van a falon? Csak nem lyukas az a bizonyos fazék?

Túléljük, Hajmási!

2018.11.29.
s.o.s.hungaria
Szabad ésszel nem adom ocsmány módon a szolga ostobát.

Sziszegve se szolgálok aljas,
nyomorító hatalmakat.

Én nem fogom be pörös számat. A tudásnak teszek panaszt.

Tébolydai szemle

2018.09.05.
s.o.s.hungaria
A gnosztikus megistenülés, a gnosztikus téboly teljes megértéséhez ajánljuk szíves figyelmükbe az ingyenes tanulmányunkat, annak különösen a “FIDES(Z) ET RATIO” című fejezetét, valamint a “HANNIBAL ANTE PORTAS” című fejezetből az “Amorális teokrácia” és a “Puszta ész határain belül” című alfejezeteket.


Ha egy ország miniszterelnöke gnosztikus tébolyba esett, az már önmagában is igen nagy baj. Azonban a helyzet ennél is rosszabb: nem egyedül Orbán Viktor a beteg. Orbán Viktor mára már szinte teljesen kiszelektálta a kormányelitből az ép elméjüket megőrző embereket. A kormány és a kormányfrakció majdnem minden tagja gnosztikus, s úgyszintén az a kormányközeli elit jelentős része (beleértve a kormánypárti művészeket és a kormánykegyelt vállalkozókat is). A gnózis veszélyes, igen kockázatos játék, s csak különlegesen erős lelkű ember képes megőrizni az ép lelkét és az ép elméjét, ha a gnózis útján halad. Aki bejut a gnosztikus elitbe, azaz eléri a gnózist, vagy a gnózis közelébe kerül, az szükségképpen súlyosan megbetegszik. A gnosztikus téboly másik neve: okkult elmebaj, amely öngerjesztő módszerekkel szerzett súlyos megbetegedés. Jellemzője a téveszme, a doxazma, a mentális képességek erőteljes csökkenése, a realitásérzék elveszítése. Eredménye: a tragédia.

Ha egy országot nyilvánvaló sült bolondok irányítanak, s ezt az ország tűri, akkor az az ország lejáratja magát az egész világ előtt. Egykoron, ha egy király megőrült, igyekeztek semlegesíteni, lehetőleg lemondatni. Olyan azonban még nem volt a világtörténelemben, hogy nemcsak a király a bolond, hanem a teljes arisztokrácia is. Nem menthetjük magunkat azzal, hogy nem vettük észre, hogy betegek. A kérdés ugyanis így lesz nekünk feltéve: hogy lehet, hogy egészséges emberek nem látták meg azt, ami nyilvánvaló? S ha meglátták, hogy lehet, hogy ráhagyták? Egy egész országot ráhagytak a betegekre?!

Lehet nekünk nem hinni. Természetesen. De ne áltassuk magunkat: ez nem múlik el, nem csöndesül, hanem fokozódik, s előbb-utóbb (nem is olyan sokára) egészen nyilvánvaló lesz. Az elmebetegségek természete szerint. Akkor aztán jól nézünk ki…
Címkék: Fidesz-gnózis

Még egyszer Szent István király emlékezetéről

2018.08.25.
s.o.s.hungaria
Ezek: ocsmány módon gyalázzák a Szentatyát – úgy, ahogy soha egyetlen ún. "kereszténygyűlölő liberális" nem tette.
Ezek: megtapossák a magyarság legszentebb ünnepét, az állami ünnepet – úgy, ahogy soha egyetlen ún. "magyargyűlölő liberális" nem tette.
Hát tényleg nincs már tartása ennek a szerencsétlen magyar népnek?!
Címkék: Fidesz-gnózis

Vérfagyasztó vicc Orbán Viktorról

2018.08.17.
s.o.s.hungaria
MICSODA ÉS KICSODA ORBÁN VIKTOR?
http://www.soshungaria.mozello.eu/ez-itt-a-kerdes/
http://poll.fm/f/5zwpy
http://poll.fm/f/5zwqk
Címkék: Fidesz-gnózis

Összefoglaló a fidesz-gnózisról

2018.07.23.
s.o.s.hungaria
Részlet a "Save Our Souls. Hungaria – Anno Domini..." című tanulmányból.
Címkék: Fidesz-gnózis

Ezeket a cikkeket olvastad már?